Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει ένα λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Το 5ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στο Γκαμπί της Βασίλισσας. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/8vt4To8m. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.

Το 13ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/2 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του 6ου Online Ελβετικού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 5ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/RlkRzA3I. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.

Το 7ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2 στις 18:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/uuxoPeU0αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.

Για να δείτε τα online τουρνουά που έχουν ολοκληρωθεί, πατήστε εδώ.