Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει ένα λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Το 12ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά – Blender θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/4 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στα ανοίγματα. Η θέση αυτήν την εβδομάδα είναι έκπληξη. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/viq9zyt9. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.

Το 14ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18/4 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/MOfHwYNRαφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.

Για να δείτε τα online τουρνουά που έχουν ολοκληρωθεί, πατήστε εδώ.

* Το 20ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων αναβάλλεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτή την Παρασκευή (16/4) περιμένουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΟΝΦ στην τακτική Γενική Συνέλευση  του 2021 που θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex.