Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει ένα λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Το 14ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά – Blender θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/5 στις 19:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στα ανοίγματα. Η θέση αυτήν την εβδομάδα είναι έκπληξη. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/apYhxjNb. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr.

Το 21o Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/5 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του Πασχαλινού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 14ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/fFcoO4UwΓια τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο sonfilad@yahoo.gr

Το 16o Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/5 στις 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/Vgo9V2w6αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.

Για να δείτε τα online τουρνουά που έχουν ολοκληρωθεί, πατήστε εδώ.