Ετοιμάζεται για αναχώρηση η αποστολή του ΣΟΝΦ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αγωνιστεί στην πανελλήνια προημιτελική φάση (final-8) του 40ου Ομαδικού Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά που ο ΣΟΝΦ περνά στη φάση των 8, ενώ είναι η μόνη ομάδα Β εθνικής και η μόνη ομάδα από την Αττική που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του κυπέλλου.  Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι ΣΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΣΣΟ ΡΟΔΟΥ ‘ΙΠΠΟΤΗΣ’, ΣΕ ΒΟΛΟΥ και ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Η κλήρωση για την φάση των 8 έβγαλε στο δρόμο  του ΣΟΝΦ την περσινή κυπελλούχο ομάδα της Ευβοϊκής ΕΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 10:30 πμ στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και θα μεταδίδονται ζωντανά  από την ιστοσελίδα chess24.com.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν και τα κορίτσια του ΣΟΝΦ, Μαρία Δάλλα και Μυρτώ Σερετάκη όπου θα πάρουν μέρος στα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα κορασίδων κάτω των 16 και κάτω των 14 ετών αντίστοιχα που  θα διεξαχθούν από 18-24 Αυγούστου.

Στη συνέχεια αποστολή του ΣΟΝΦ θα πάει στα Τρίκαλα, όπου από 25 έως 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών  και νέων γυναικών κάτω των 20 ετών. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα εκπροσωπηθεί από τους Δάλλα Μαρία, Δεληγιάννη Νικόλα, Κωστέα Φρίξο, Μπαλάσκα Στέφανο, Μωυσίδη Αναστάση, Ντάλα Κωνσταντίνα και Σερετάκη Μυρτώ.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας σε όλες τις διοργανώσεις!