Νέα επιτυχία για τα παιδιά του ΣΟΝΦ: 4ος στην Ελλάδα με ισοβαθμία στη 2η θέση ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος του ΣΟΝΦ!

Μεγάλη επιτυχία του  Παναγιώτη Γιαννόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 10 ετών στο σκάκι που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από 30/8 – 5/9 2021. Ο νεαρός αθλητής του ΣΟΝΦ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και με  6 βαθμούς σε 9 αγώνες ισοβάθμησε στις θέσεις 2-5, και κατατάχθηκε τελικά 4ος  με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας.

Ο Παναγιώτης με μαχητικό πνεύμα, αντοχή και ευρηματικό παιχνίδι αντεπεξήλθε σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους, ενώ έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους δύο τελευταίους γύρους αντιμετώπισε τον πρώτο και τον δεύτερο της τελικής κατάταξης σημειώνοντας μια νίκη και μία ήττα.

Το πρωτάθλημα πήρε καθαρά ο Διονύσης Μερκουρόπουλος του ΣΟ Καβάλας με 8,5 βαθμούς και ακολούθησαν οι Φίλιππος Οικονομόπουλος, Ηλίας Πιτσάκης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Γιώργος Μπουγάς με 6.

Αναλυτικά στοιχεία, αποτελέσματα και στατιστικά από τους αγώνες ΕΔΩ

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε το θερινό αγωνιστικό πρόγραμμα που είχε ο ΣΟΝΦ, με 8 συμμετοχές  που απέφεραν μία 4η και μία 6η θέση σε Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα και 15 συμμετοχές με 1 μετάλλιο σε ανοικτά Διεθνή Τουρνουά.  Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας για τις διακρίσεις που πέτυχαν και τους αγώνες που έδωσαν.