Η Μυρτώ Σερετάκη του ΣΟΝΦ Πρωταθλήτρια Κορασίδων Αττικής !

Για άλλη μια φορά τα παιδιά του ΣΟΝΦ μας έκαναν περήφανους με την συμμετοχή και την αγωνιστικότητά τους στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα Αττικής που διοργανώθηκαν 24-30 Ιουνίου 2022 από την Πνευματική Στέγη Περιστερίου και  αποτέλεσαν  την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων.

Η όμορφη προσπάθεια των 9  αθλητών και αθλητριών του ΣΟΝΦ επιστεγάστηκε από την μεγάλη επιτυχία της Μυρτώς Σερετάκη που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των κορασίδων <14 και επάξια σήκωσε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Αττικής.

Η Μυρτώ πραγματοποίησε μια δυναμική εμφάνιση, αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, ξεπέρασε εμπόδια με μαχητικότητα για να τερματίσει αήττητη με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Πολύ αξιόλογη η προσπάθεια και των άλλων παιδιών του ΣΟΝΦ, που έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες, άφησαν σημαντικές υποσχέσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν κοντά σε διάκριση.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΣΟΝΦ που αγωνίστηκαν ήταν οι Μαρία Δάλλα (κορασίδων <16), Μυρτώ Σερετάκη και Νεφέλη Θανάτη (κορασίδων <14), Θωμάς Θανάτης (κατηγορία παίδων <16), Αναστάσης Μωυσίδης και Φρίξος Κωστέας (παίδων <14), Έκτορας Ελταχήρ (παμπαίδων <12), Γιώργος Σερετάκης και Χάρης Χιονίδης παμπαίδων <10

Αποτελέσματα, στατιστικά, βαθμολογίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά online από το chess24.com, ενώ τις παρτίδες σχολίαζε ζωντανά ο γνωστός Έλληνας Γκρανμέτρ Γιάννης Νικολαϊδης.

Τα αμέσως επόμενα αγωνιστικά ραντεβού του ΣΟΝΦ περιλαμβάνουν

    •  το 15ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας (17-24 Ιούλη)
    • τα προκριματικά του 40ου πανελλήνιου ομαδικού κυπέλλου Ελλάδας (Θεσσαλονίκη 18-19 Αυγούστου)
    • η τελική φάση των Πανελλήνιων Ατομικών Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων (Θεσσαλονίκη 18-24 Αυγούστου)
    • το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (Τρίκαλα, 25-31 Αυγούστου)