2ος ο Χάρης Χιονίδης στο Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής παμπαίδων

Από 18-23  Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα Αττικής όπου συμμετείχαν 7 σκακιστές του ΣΟΝΦ. Ξεχωρίζει η σημαντική επιτυχία του Χάρη Χιονίδη ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των παμπαίδων <10 με 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και προκρίνεται στην πανελλήνια τελική φάση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Φρίξος Κωστέας (παίδων<16), Μιχαήλ Γκιώνη και Μάρκος Βουρδουμπάς στην κατηγορία κάτω των 14, Σπύρος Βουρδουμπάς, Έκτορας Ελταχήρ και Γιώργος Σερετάκης στην κατηγορία των παμπαίδων <12, αποκομίζοντας σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες

Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία <10!

ΟΧάρης Χιονίδης, αργυρός στην κατηγορία <10!

Την ίδια περίοδο, από 18-24 Απριλίου, έγιναν στα Τρίκαλα το 55o Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και το 46o Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών κάτω των 20, όπου ο ΣΟΝΦ συμμετείχε για άλλη μια χρονιά με πολυμελή αποστολή με τους Μαρία-Μυρσίνη Δάλλα, Θωμά Θανάτη, Στέφανο Μπαλάσκα, Αναστάση Μωυσίδη, Ντάλα Κωνσταντίνα, Ντάλα Παναγιώτη, και Μυρτώ Σερετάκη. Όλοι κατέβαλλαν σημαντική προσπάθεια αφήνοντας σημαντικές υποσχέσεις.

Πολύ κοντά στη διάκριση έφτασε η Μαρία Δάλλα στον τελευταίο γύρο, όπου σε μια άτυχη στιγμή και κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου άφησε τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της χάνοντας μια θέση στην εξάδα.

Όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν

Αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών