Απόβαση στην Κρήτη κάνει ο ΣΟΝΦ

Αναχωρεί αύριο για την Κρήτη η πολυμελής αποστολή του ΣΟΝΦ όπου θα λάβει μέρος στο 15ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας που πραγματοποιείται από 17-24 Ιουλίου στην Παλαιοχώρα Χανίων. Το Τουρνουά διοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της  Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά της Παλαιοχώρας έχει καθιερωθεί ως μια από τις ισχυρότερες και μεγαλύτερες διεθνείς σκακιστικές διοργανώσεις στη χώρα μας. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 303 σκακιστές και σκακίστριες από 30 χώρες του κόσμου.

Επί σειρά ετών σκακιστές του ΣΟΝΦ αγωνίζονται στο τουρνουά, έχοντας μάλιστα σημειώσει και ορισμένες αξιόλογες επιτυχίες . Φέτος η αποστολή του ΣΟΝΦ απαρτίζεται από 14 σκακιστές και σκακίστριες μεταξύ των οποίων όλοι σχεδόν οι βασικοί παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα στην…απόβαση του ΣΟΝΦ θα συμμετέχουν οι Δεληγιάννης Νικόλας, Καλογριδάκης Γιώργος, Καλογριδάκης Θοδωρής, Μπαλάσκας Νικος, Σερετάκης Νικος, Χριστίδης Σάββας, Μπαλάσκα Ελένη, Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Κωστέας Φρίξος, Σερετακη Μυρτώ, Μπαλάσκας Στέφανος, Μωυσίδης Αναστάσης, Νικητιδης Βασίλης και Σερετάκης Γιώργος

Αποτελέσματα, κληρώσεις, βαθμολογίες και στατιστικά θα δημοσιεύονται ΕΔΩ  ενώ θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω ιντερνετ οι πιο σημαντικές παρτίδες ΕΔΩ