Αξιόλογη Παρουσία στα Νεανικά Πρωταθλήματα – Μια ανάσα από το βάθρο έφτασε η Μυρτώ Σερετάκη

Πολύ αξιόλογη εμφάνιση έκαναν οι νεαροί σκακιστές του ΣΟΝΦ στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2023.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι στο συνεδριακό κέντρο KYBE  και συμμετείχαν συμμετείχαν συνολικά 317 αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα.

Από τους αθλητές του ΣΟΝΦ στην κατηγορία των παμπαίδων <10 αγωνίστηκε ο Χάρης Χιονίδης  που βγήκε 8ος ισοβαθμώντας στις θέσεις 6-8 συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Στην κατηγορία των παμπαίδων <12 αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Γιαννόπουλος (5/9) και Γιώργος Σερετάκης (3/9). Στις κορασίδες <16 η Μαρία Δάλλα κατατάχθηκε 11η με 5/9.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων <14 η Μυρτώ Σερετάκη κατέβαλλε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και στον τελευταίο γύρο διεκδικούσε το χρυσό μετάλλιο! Έχασε όμως την ευκαιρία να πάρει τη νίκη  κάτω από την πίεση της στιγμής και τελικά έχασε από την Ευγενία Γιαγκουστίδου και περιορίστηκε στην 6η θέση της κατάταξης.

Μπορείτε να δείτε τις παρτίδες που αναμεταδίδονταν oline ΕΔΩ  και αποτελέσματα, βαθμολογίες και στατιστικά ΕΔΩ

Όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήριά μας για τη μαχητικότητα και την προσπάθειά τους

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα σειρά έχουν τώρα τα θερινά Διεθνή Τουρνουά.

Ο  Λουκάς Κονιστής ήρθε από τις ΗΠΑ και  αγωνίζεται στο 46ο Διεθνές Τουρνουά Ικαρίας (9-16 Ιουλίου 2023).

Στο 16ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας (19-26 Ιουλίου) θα πάρει μέρος ο Νικόλας Δεληγιάννης, ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί στο Θερινό Όπεν της Πράγας (4-11 Αυγούστου)

Τέλος μια πολυμελής αποστολή του ΣΟΝΦ αποτελούμενη από τους Φρίξο Κωστέα, Μαρία Δάλλα, Σερετάκη Μυρτώ, Στέφανο Μπαλάσκα, Παναγιώτη Γιαννόπουλο  Αναστάση, Δημήτρη και Δανάη Μωυσίδη θα αγωνιστούν στο 32ο Διεθνές Τουρνουά Καβάλας (28 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2023)

Ευχόμαστε καλές παρτίδες και αγωνιστικές επιτυχίες σε όλες και όλους!