O ΣΟΝΦ στην τελική φάση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων

Ο ΣΟΝΦ θα συμμετάσχει  στην τελική φάση του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει στην Καβάλα 14-17 Δεκεμβρίου!

Είναι η 3η συμμετοχή του ΣΟΝΦ στην τελική φάση της σημαντικότερης ομαδικής διοργάνωσης νέων και η πρώτη μετά από απουσία 12 χρόνων!

Η νεανική μας ομάδα είχε μια πολύ καλή πορεία στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων της Αττικής, όπου κατετάγη 4η ενώ μέχρι τον τελευταίο γύρο διεκδικούσε μια θέση στην τριάδα. Ήταν η μόνη ομάδα που νίκησε την ΑΣ Νέου Ψυχικού η οποία  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδα μας συνέβαλλαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του ΣΟΝΦ: Αναστάσης Μωυσίδης (με 5 στα 6 στην 1η σκακιέρα!), Μυρτώ Σερετάκη, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Χάρης Χιονίδης, Μαρία Δάλλα, Σταυρούλα Δαγκλή, Μιχαήλ Γκιώνη, Μαργαρίτα Γκιώνη και  Αναστασία Βούλγαρη

Η αποστολή του ΣΟΝΦ θα αναχωρήσει για την Καβάλα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την επόμενη μέρα στις 4.30μμ. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Δεκέμβρη μετά από ένα πυκνό πρόγραμμα 6 γύρων.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και σε όλα τα παιδιά!

Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ