Εκδρομή στην Ευρυτανία 22-24 Νοέμβρη 2019

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χειμερινή εκδρομή του ΣΟΝΦ στην Ευρυτανία. Μείναμε στο στο όμορφο χωριό του Αγίου Νικολάου (Λάσπη) λίγο πριν το Καρπενήσι, ~290 χιλιόμετρα από Αθήνα

Παρασκευή 22 Νοέμβρη, οι εκδρομείς φτάνουν σιγά σιγά στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Casa di Neve http://www.casadineve.gr/el/ που βρίσκεται πάνω στην πλατεία του χωριού. Η βραδιά περνά με ξεκούραση και διαγωνισμό λύσης συνδυασμών. 

Σάββατο 23 Νοέμβρη. Παίρνουμε πρωινό, γνωριζόμαστε με το χωριό και φεύγουμε για το Αθλητικό Κέντρο, για πεζοπορία και αθλητικές δραστηριότητες.  Καταλήγουμε για καφέ στον “Τρυποκάρυδο” στη Μυρίκη

Το απόγευμα επισκεπτόμαστε το πολύ ενδιαφέρον  Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Ευρυτανίας .  Ξεναγούμαστε στα εκθέματα, και τις πολύ σύγχρονες διαδραστικές εφαρμογές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του μουσείου!

Κυριακή 24 Νοέμβρη. Το πρωί επισκεπτόμαστε στα γρήγορα το Μουσείου Βουνού στο Καρπενήσι και στη συνέχεια φεύγουμε για το πολιτιστικό κέντρο του ΙΝ Αγίων Ευρυτάνων. Έχουμε αγώνα!

Ο φιλικός αγώνας των παιδιών του ΣΟΝΦ με τα παιδιά του ΣΟ Καρπενησίου έληξε με συντριπτικό σκορ υπέρ της.. φιλίας και της χαράς.

Ανταλλάσσουμε δώρα, γευματίζουμε στην ταβέρνα “Πανόραμα” και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Και του χρόνου!