Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση – Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, 20:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας προσκαλεί όλα τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στις 19:30 με θέματα

  • Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης
  • Έγκριση Διοικητικού, Αγωνιστικού, Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Οικονομικού Προϋπολογισμού 2021

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα Παρασκευή 16 Απριλίου στις 20:00 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η Γενική Συνέλευση για λόγους πρόληψης της διασποράς του Covid-19 θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex.

Παρά την πεποίθηση πως ο δια ζώσης διάλογος δεν μπορεί να αντικατασταθεί από μία διαδικτυακή συνεδρίαση, οι παρούσες συνθήκες και τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα δεν μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση δια ζώσης Γενικής Συνέλευσης την δεδομένη χρονική περίοδο.

Γι’ αυτόν τον λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να αξιοποιήσει τη δυνατότητα  διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των αθλητικών σωματείων με ψηφιακά μέσα, όπως προβλέπεται από το νόμο 4778/2021 και την Κοινή Υπουργική Απόφαση 72664/2021.

Παράλληλα, επιφυλασσόμαστε για μια δια ζώσης συνάντηση με τη μορφή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, μόλις αυτό καταστεί δυνατό.

Συνδρομές – οικονομική τακτοποίηση

Η οικονομική τακτοποίηση των συνδρομών μπορεί να γίνεται μέσω  του τραπεζικού λογαριασμού  του ΣΟΝΦ στην Εθνική Τράπεζα (GR4901101650000016529601763)  ή μέσω  PAYPAL (https://www.paypal.com/paypalme/sonfiladelfias)

Η ετήσια συνδρομή είναι 40 € και μπορεί να καταβληθεί εφάπαξ ή τμηματικά, με βάση τη δυνατότητα του καθένα.

Θέλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΟΝΦ που στηρίζουν με τη συνδρομή τους το σύλλογο με συγκινητική συνέπεια παρά τις εξαιρετικά δύσκολες για όλους συνθήκες

Επιβεβαίωση συμμετοχής & σύνδεση στην πλατφόρμα webex

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email του ΣΟΝΦ (sonfilad@yahoo.gr) ώστε να σας αποσταλεί το link της συνέλευσης.

Τη Γενική Συνέλευση μπορούν όπως πάντα να παρακολουθήσουν και  αθλητές του ΣΟΝΦ που δεν είναι μέλη.

Οι απολογισμοί του ΔΣ για το 2020 και ο προϋπολογισμός για το 2021 θα σας αποσταλούν εγκαίρως πριν την Γενική Συνέλευση.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί

Η χρονιά που περάσαμε με την πανδημία του Covid-19 ήταν  πρωτόγνωρη, μας δυσκόλεψε πολύ αλλά δεν μας καθήλωσε.

Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και με τη στήριξη όλων σας, μελών, αθλητών,  γονιών και φίλων του ΣΟΝΦ παραμείναμε όρθιοι και υγιείς. Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί, θα τα καταφέρουμε.

Η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση θα μας δώσει νέα δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για την αξιολόγηση της πορείας του συλλόγου εντός του 2020 και την διαμόρφωση των στόχων του για το 2021.